In-power

Accountmanager

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie? Kom dan het team van In-Power versterken!
In-Power is een uitzendbureau in de techniek dat gespecialiseerd is in het bemiddelen en huisvesten van Internationale elektro -en installatiemonteurs.

Momenteel bestaat het team uit Danny, Marly en Cristobal. In-Power groeit hard en hier kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken.

In-power uitzendbureau

Accountmanager bij
in-power

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van relaties met accounts, het promoten van onze dienstverlening en het verder uitbouwen van de winstgevendheid. Dit doe je bijvoorbeeld door regelmatig een kop koffie te drinken om de samenwerking te evalueren, op projectbezoek te gaan bij je actieve monteurs of zelf helpen projecten op te starten. Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor zowel de werving als de selectie van onze Internationale monteurs. Een zeer diverse functie waar je de ruimte krijgt om je eigen werk in te richten. Onze klanten en projecten zijn verspreid over het hele land, waardoor je veel onderweg bent.  

Ook ben je regelmatig te vinden op ons kantoor in Rotterdam Kralingen waar onze Internationale monteurs langs komen voor een kop koffie en een praatje. Het is daarom fijn als je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst. Een derde taal zoals Spaans of Roemeens komt hier ook zeer goed van pas!

Vacature

Wie ben jij?

Vacature

Wat kun je van ons verwachten?

De naam In-Power zegt het al. Bij In-Power staan we aan en beschikken we een gezonde dosis energie waarmee we de markt betreden. Daarnaast bieden wij:

Contact

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden? We nodigen je graag uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en een goed gesprek. Heb je nog vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met onze Recruiter Sanne Molenbeek.

Contact