Uitzendbureau

De kracht van In-power

Bij In-Power hechten we veel waarde aan stabiliteit, loyaliteit en respect. Voor onze opdrachtgevers, maar zéker ook voor onze uitzendkrachten. Het achterlaten van je land van herkomst en je gehele sociale leven, om in Nederland werk te vinden of een beter salaris te krijgen, dat is niet niks. We vinden het belangrijk dat onze buitenlandse medewerkers de beste faciliteiten krijgen om hier te werken. Hoe doen we dat?

elektromonteur

uitzendbureau

In-power faciliteiten

Onze woningen zijn allemaal SNF-proof, dat wil zeggen dat onze woningen veilig zijn en voldoende ruimte en privacy bieden. Buiten de kwaliteit van de huisvesting zal In-Power nooit meer dan één  persoon per slaapkamer huisvesten. Een fijne slaapkamer om je terug te trekken zien wij als minimale eis.

We vinden het belangrijk om onze medewerkers stabiele projecten te bieden, waar men voor een langere periode kan werken.

In-Power zorgt voor een eerlijk en goed salaris, passend bij de functie en het project.

We bieden een auto waarmee onze medewerkers ook privé mogen rijden. 

In-Power biedt een kledingpakket en gereedschapsset beschikbaar. De periodieke keuring van het gereedschap is ook een volledig verzorgde avond met een hapje en een drankje voor onze monteurs.

In-Power organiseert regelmatig gezellige bijeenkomsten zoals een Halloween feestje of kerstborrel.

Contact

Goede arbeidskrachten nodig?

Wij helpen je graag verder!