In-power

Installatiemonteur / Loodgieter

Wij zijn In-Power B.V. Jij ook? Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau in de elektro en installatie techniek. In-Power richt zich op buitenlandse vakkrachten die in deze 2 branches bij onze opdrachtgevers op soms korte opdrachten maar vooral lange projecten te werk worden gesteld. Altijd goed betaald en optimaal gefaciliteerd met een mooie auto, goede gedegen kwalitatieve huisvesting met voldoende privacy, een goed set gereedschap en een uitgebreid kledingpakket.

elektromonteur

In-power uitzendbureau

Installatietechniek / Loodgieter bij In-Power

Met kennis van zaken en door hard te werken kun jij elk project aan. Elk project waarvoor je wordt ingezet als elektromonteur is anders. Dat maakt het werken bij ons ook zo interessant. Het ene moment laat je zien wat je kunt in de utiliteitsbouw en de andere keer ben je werkzaam in de woningbouw. Wij streven er naar om de projecten binnen 1 uur van je woning af te vinden zodat je reistijd zo optimaal als mogelijk is 

Vacature

Net dat beetje meer

We bieden nét dat beetje meer. Niet alleen een goed salaris, maar ook in goed werkgeverschap. Betrokkenheid, waardering en begeleiding bijvoorbeeld. Dat ervaar je zodra je bij In-Power werkzaam bent.

Vacature

Wat vraagt In-Power aan jou

Contact

Wil jij werken als Loodgieter?

Laat je gegevens hieronder achter zodat wij contact met je kunnen opnemen!

Upload hier je CV (pdf, jpg of png)