Uitzendbureau

Voordelen voor de werkgever

elektromonteur

In-power uitzendbureau

Op zoek naar buitenlandse arbeidskrachten?

Bij In-Power werken we uitsluitend met Europese arbeidskrachten die beschikken over de juiste opleiding en werkervaring. We letten in het zoek proces op de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de werknemers. Wij ontzorgen je volledig en zorgen ervoor dat iedere medewerker een gereedschapsset ter beschikking gesteld krijgt en een auto om naar het werk te kunnen rijden. We zorgen voor goede huisvesting en doen er alles aan om te zorgen dat onze medewerkers niks te kort komen.

In-power

Ervaar Onze aanpak

Stap 1

Wij hebben een groot netwerk van internationale recruitment partners die een eerste selectie voor ons doen. Hiermee zorgen wij voor een passende match tussen de opdrachtgevers / projecten en de kandidaten.

Stap 2

Vanuit de eerste selectie voeren wij de eerste gesprekken. Vervolgens voer je zelf de 2e gesprekken met de kandidaten als eindselectie.

Stap 3

Onze partners leiden de kandidaten verder op, zodat ze in Nederland direct hun werk goed kunnen uitvoeren.

Stap 4

Vervolgens komen de kandidaten naar Nederland en gaan ze via In-Power bij je aan de slag. Hierbij begeleiden wij de kandidaten bij de start van het project. Ook voeren wij gedurende het project evaluatiegesprekken met de kandidaat en opdrachtgever.

Contact

Benieuwd naar onze arbeidskrachten?

We komen graag langs voor een kennismaking om een goed beeld te krijgen van de organisatie. Laat je gegevens hieronder achter of bel naar 088-3130680.